DUB SIREN - VST Plugin

Moderator: interruptor

jensen
Posts: 3
Joined: Wed Jul 05, 2006 2:13 pm

DUB SIREN - VST Plugin

Post by jensen » Thu Jul 06, 2006 12:52 pm

dub siren is best free plug EVER. <BR> <BR>Beats SIR , ambience , ticky clavinet etc. <BR> <BR> <BR>Thanks man :-&#41;

Cryogen
Posts: 1
Joined: Sun Jul 16, 2006 4:13 pm

DUB SIREN - VST Plugin

Post by Cryogen » Sun Jul 16, 2006 4:13 pm

Hey Man! <BR>The dub siren is wicked!, are there ay plans for somekind of polarity reversing switch on the sine lfo <BR> <BR>Si

Sublimation
Posts: 1
Joined: Sun May 11, 2008 1:29 am
Location: UK

Post by Sublimation » Sun May 11, 2008 1:35 am

Many Thanks for bringing out the Dub Siren & the other VST Plug-ins. Keep up the good work,

Kind regards
Andrew

selectasky
Posts: 2
Joined: Tue Jun 24, 2008 12:17 pm

DUB SIREN

Post by selectasky » Tue Jun 24, 2008 12:28 pm

I NEED ADVICE ? WHICH CONTROLER FOR USE DIS PLUGIN ? im looking for something little and i dont want to spend ot of money !! anyone can tell me which controler u use with cubase ?

thx a lot

User avatar
interruptor
Posts: 1151
Joined: Sun Sep 04, 2005 11:46 pm
Location: Switzerland
Contact:

Post by interruptor » Tue Jun 24, 2008 10:04 pm

Hi selectasky

I use a Doepfer pocket control.
http://www.doepfer.de/pc.htm
Unfortunately these are not produced anymore and therefore hard to get.

Other dubbers around here are successfully using Behringer controllers:
See this thread:
http://www.interruptor.ch/Php5/dubboard ... php?t=1048
direct link to Kocha's video:
http://www.youtube.com/watch?v=qLvNInoMF2I

regards
Interruptor

selectasky
Posts: 2
Joined: Tue Jun 24, 2008 12:17 pm

thx !

Post by selectasky » Wed Jun 25, 2008 5:58 am

Big up
Thx for your quick answer ! :D :-)
respect ...
thx for your work ! keep dis way !
bless from france

User avatar
musicrollercoaster
Posts: 2
Joined: Sat Jul 18, 2009 11:52 am
Location: athens, greece
Contact:

dub siren v1.2 vs v1.3

Post by musicrollercoaster » Sat Jul 18, 2009 12:06 pm

hi, just tested the 2 versions
I work with steinberg nuendo 3 and behringer BCR2000

I creat 2 midi tracks
miditrack1: in:BCR2000 out:VSTdubsiren
miditrack2: in:VSTdubsiren out:BCR2000
(that's because I want a direct mirror of all parameters to my bcr2000 when I change programs)

v1.2
I use my BCR to ProgChange but I don't see the ProgramChange in Nuendo nor in the VST (I mean the Name Value), and the parameters don't change. Though I have all parameters mirrored in my BCR2000, so I can edit LIVE without problems of reseting knobs and switches.

v1.3
I use my BCR to ProgChange and I see the ProgramChange in Nuendo and the VST (I mean the Name Value again), AND the parameters change ok. BUT this time none of the parameters mirrors back to my BCR.

to end, in both versions the CC32 (noise) doesn't respond, when everyelse parameter does.

I'd be glad to see your wonderful sounding VST working full!
I'm going ot check if it's working ok with Ableton Live and let you know

smiles from Greece :)

User avatar
musicrollercoaster
Posts: 2
Joined: Sat Jul 18, 2009 11:52 am
Location: athens, greece
Contact:

ableton tested...

Post by musicrollercoaster » Sat Jul 18, 2009 1:31 pm

just got back from th ableton test
it's exactly the same situation , regarding at least the midi signal outputs
v1.2 sends out midi to my BCR succesfuly, while v1.3 won't send midi at all.
and the program change names ... exactly the same!
that's for now
Smile

Madman900
Posts: 1
Joined: Wed May 09, 2012 5:35 pm

error

Post by Madman900 » Sun May 20, 2012 12:25 pm

Hey, I am really looking forward to using this plug in, but it's not working for me... I downloaded v1.3, and am trying to run it through Ableton Live 8, but every time I try to load the plug in I get the following error message:

"Can't load module. 'KDL Volts2Float'"

Do you know what's wrong? Have I done something wrong??

User avatar
SubTiel
Posts: 21
Joined: Tue Jun 29, 2010 4:10 pm
Location: Tiel, The Netherlands

Post by SubTiel » Sun Aug 12, 2012 12:34 am

I have the exact same problem since I switched from XP to win7 x86
~music is the most high~

User avatar
interruptor
Posts: 1151
Joined: Sun Sep 04, 2005 11:46 pm
Location: Switzerland
Contact:

Post by interruptor » Thu Jan 03, 2013 9:34 pm

Dub Siren VSTi version 1.4 is now ready for download.

Changes:
- Rebuilt with the current version of Synthedit.
- New: You can now assign any midi controller you want to any of the controls using the right-click context menu.

Download page:
http://www.interruptor.ch/vst_overview.shtml

User avatar
SubTiel
Posts: 21
Joined: Tue Jun 29, 2010 4:10 pm
Location: Tiel, The Netherlands

Post by SubTiel » Mon Jan 07, 2013 4:09 pm

Did I tell you your the man? :-)
~music is the most high~

User avatar
interruptor
Posts: 1151
Joined: Sun Sep 04, 2005 11:46 pm
Location: Switzerland
Contact:

Post by interruptor » Sat Jan 19, 2013 11:40 am

Dub Siren VSTi version 1.4.1 is now ready for download.

Bug Fix: Missing wave file error solved

Download page:
http://www.interruptor.ch/vst_overview.shtml

dub-a-dikt
Posts: 5
Joined: Sun Dec 14, 2014 6:07 pm

Dub siren 1.3 &1.4

Post by dub-a-dikt » Fri Dec 26, 2014 10:50 am

Greetings

Recently i've came accross this plug-in ... wonderful emulation, thanks for releasing it for free.
However, i have a problem with it : i have no delay effect on it .. As you explained, i simply extracted the .rar archive to my VST plug in folder, i tried both 1.3 and 1.4 dub siren vst but the delay is off .. Any tips/suggestion ? Thank you

User avatar
interruptor
Posts: 1151
Joined: Sun Sep 04, 2005 11:46 pm
Location: Switzerland
Contact:

Post by interruptor » Fri Dec 26, 2014 12:59 pm

hi dub-a-dikt..
Most likely you'll be able to solve the problem using these instructions.

Upon starting the plug-in for the first time a number of files are automatically
extracted to your VST folder. On Windows versions from VISTA
onwards by default plug-ins are not allowed to write files to your
hard drive. You can fix this issue by changing the
write permissions for your VST folder as follows:
• Use Windows Explorer to browse to your VST Plugins folder.
• Right-click the folder – 'Properties'
• Choose 'Security' tab.
• Click 'Edit' button (You may need to click a UAC prompt).
• Select user name "Users".
• Tick options Allow 'Write' and 'Modify'.
• To finish Select 'OK' to close the two dialog boxes.

Does that help?

dub-a-dikt
Posts: 5
Joined: Sun Dec 14, 2014 6:07 pm

Post by dub-a-dikt » Fri Dec 26, 2014 5:25 pm

interruptor wrote:hi dub-a-dikt..
Most likely you'll be able to solve the problem using these instructions.

Upon starting the plug-in for the first time a number of files are automatically
extracted to your VST folder. On Windows versions from VISTA
onwards by default plug-ins are not allowed to write files to your
hard drive. You can fix this issue by changing the
write permissions for your VST folder as follows:
• Use Windows Explorer to browse to your VST Plugins folder.
• Right-click the folder – 'Properties'
• Choose 'Security' tab.
• Click 'Edit' button (You may need to click a UAC prompt).
• Select user name "Users".
• Tick options Allow 'Write' and 'Modify'.
• To finish Select 'OK' to close the two dialog boxes.

Does that help?
Hi Interruptor

Thank you very much, worked like a charm ... :-)

User avatar
interruptor
Posts: 1151
Joined: Sun Sep 04, 2005 11:46 pm
Location: Switzerland
Contact:

Post by interruptor » Fri Dec 26, 2014 8:59 pm

great! now sound that siren to your hearts content.. :D

Post Reply